Klar for ny sesong i RX Lites

Syversen_15_sept

Etter en lang vinter med mye hardt arbeid er Simon Wågø Syversen endelig klar for en ny sesong i RX Lites. Den unge talentfulle føreren fra Hamar forsetter samarbeidet med teamet Set Promotion fra i fjor. Bilen han skal kjøre er en enhetsbil med over 300 hk og firehjulstrekk.

«Jeg er veldig fornøyd med å få muligheten til å fortsette hos Set. Det er et veldig bra team og de opprettholder et høyt nivå på alt de foretar seg. Det gir og en trygghet da jeg vet hva jeg kommer til, og jeg vet at samarbeidet fungerer godt.»

Selv om fjorårssesongen ikke var optimal og Simon endte på en 6 plass sammenlagt, er han veldig revansjesugen før årets sesong. Med hard trening gjennom hele vinteren og et år rikere på erfaring, håper Simon at han kan være med å kjempe helt i toppen i 2016.

«Fjorårssesongen gikk ikke helt som planlagt. Jeg kom litt inn i en ond sirkel med dårlig selvtillit og følte jeg ikke fikk vist helt hva jeg var god for. Selv om resultatet ikke ble helt som planlagt, lærte jeg mye. Jeg føler meg bedre forberedt nå enn noen sinne. Forhåpentlig kan jeg være med å kjempe helt i toppen i årets sesong. Og hvem vet, kanskje det blir VM i Supercars en dag?»

Sesong starter for fullt på Hockenheim i mai tett etterfulgt av tre løp på 5 uker. Men før det vil det bli testing i både Tyskland og Frankrike for å stille best mulig forberedt til årets første løp.