Klar til start på formel 1-bane

syversen
Årets femte runde i RXLites arrangeres i helgen på mektige Ciruit de Catalunya i Barcelona.  Simon Wågø Syversen stiller til start og er meget klar for å få til et godt resultat etter en skuffende helg i Trondheim i siste runde.

-Lånke gikk ikke helt som planlagt, og det var skuffende å ikke få vist hva jeg var god for på hjemmebane. Det ble en del jobbing med den mentale biten, og jeg føler meg veldig godt forberedt nå. I tillegg er det ingen som har kjørt her før, så jeg føler jeg har gode muligheter til å overraske og få vist fram potensialet mitt, sier Simon.

Så langt har det vært en tøff sesong for Syversen. Det har ikke blitt de helt store resultatene enda, selv om enkeltprestasjoner underveis har vært gode.

-Det har ikke gått helt som forventet nei. Men jeg har lært og vokst mye og føler meg godt rustet til å takle både med- og motgang fremover. Men akkurat nå har jeg fokus på å kjøre fort i Barcelona!.