Klare for innspurten

Holtens_14_aug
Daniel og Åsmund Holten er klare for innspurten i RallyX. Til helgen er det tilbake til Ring Knutstorp, mens finalen går på Solvalla ved Stockholm første helgen i september.

Etter en lang sommerpause siden VM runden i Höljes føler Daniel Holten seg motivert og klar igjen til å ta tak i høstsesongen. I tillegg til løpene i den svenske serien RallyX, skal han også kjøre videre i RXLites i VM serien, og et løp i Italia i slutten av september gjenstår, i tillegg til finalen i Tyrkia i oktober.
– Nå til helgen er det tilbake til den samme banen der jeg startet Supercar-kjøringen i vår, nemlig Ring Knutstorp, så den kjenner jeg fra før, sier Daniel, som håper han kan få til like god kjøring som sist han var på banen.
– Hadde andretiden på treningen og i en av omgangene der sist, og håper at jeg kan holde meg på dette nivået gjennom de tre innledende omgangene, og kjøre tre topp tider.
Stort sett har Daniel greid dette gjennom de innledende omgangene denne sesongen, både i RallyX og de to rundene i Supercar, men endt opp med problemer i finalene.
– Denne gangen kjører jeg for et godt resultat til slutt i tillegg til god kjøring i de innledende omgangene.

Etter at tre av fem runder i RallyX-serien er kjørt ligger Daniel på en fjerde plass i sammendraget med ni poeng opp til Robin Larsson på tredje.
– Det blir nok tøff kamp om de tre pallplassene sammenlagt i de to siste rundene, og selv om det er et stykke opp for meg er det fortsatt muligheter å blande seg inn, for mye kan skje. Målet er A-finale og deretter lengst mulig opp i den til slutt.

For Åsmund Holten og hans kjøring i Supercar Lites er det også to runder igjen i serien, og han håper at han kan fortsette den gode trenden han hadde i det siste løpet i RallyX på Strângnäs og under VM-runden i Höljes.
– Det gikk bedre i de to siste løpene i vår, og jeg håper at jeg kan opprettholde farten og fremgangen som jeg hadde da, sier han.