Klare for sesongstart

b_magne-citroen-c4.jpgBjørn Magne Moland Enge og Kenneth Johansen har fått testet bilene og er klare for sesongstart på Eikås Motorsenter på lørdag.

Begge førerne i Moland Racing Team, som kjører for NMK Vikedal, har gjennom vinteren gjort endringer på sine biler, en Ford Puma for Kenneth Johansen og Bjørn Magne Moland Enge i sin Citroen C4.

-For meg er den største utfordringen den nye sekvensielle girkassen, som er helt annerledes å gire med enn den gamle med H-gir, sier Kenneth, som likevel følte at han kom fort inni det under testingen på Vikedal Motorbane på lørdag.

For Bjørn Magne er en total ombygging av forstillingen det viktigste bidraget foran sesongstarten. Mye trøbbel har det vært gjennom de to første sesongene i denne bilen.
-Det har vært veldig mye, og nå håper jeg at vi kan få gjennomført en sesong der jeg kan få kjørt bilen uten tekniske problemer.

Under lørdagens test på Vikedal Motorbane fikk de kjørt en god del og rettet opp småfeil. Nå ser de frem til konkurransen på Eikås Motorsenter.
Kenneth Johansen i klassen Supernasjonal inntil 2000 ccm, mens Bjørn Magne sin Citroen C4 er bygd for Supernasjonal over 2000 ccm.
kenneth_ford-puma.jpg

Kenneth Johansen håper det kommer flere biler til i sin klasse før lørdag.
-Til nå er det fire påmeldt, men det hadde vært fint om det kom noen til for vi må ha fem biler i åpningsløpet for å bli egen klasse i Vestlandsmesterskapet gjennom sesongen.