Klarer Dennis Olsen å ta «the double»?

Dennis Olsen har allerede vunnet Porsche Carrera Cup Deutschland denne sesongen. Til helgen har han muligheten til å vinne Porsche Supercup også, og virkelig stå for en av de største bragdene til en norsk bilsportsutøver noensinne.

Porsches juniorfører Dennis Olsen har allerede klart årets store mål som var å vinne den tyske Porsche Cupen sammenlagt. Men han har muligheten til å sikre seg en tittel til, ettersom han ligger kun tre poeng bak sammenlagtlederen i den internasjonale Porsche Mobil 1 Supercup foran helgens to finaleløp i Mexico City.

-Jeg kommer til Mexico med svært lave skuldre. Tittelen i det tyske mesterskapet er i boks, og jeg blir garantert ikke dårligere enn nummer to i Porsche Supercup. Det i seg selv er over forventning, men når det er sagt så ønsker jeg selvsagt å vinne Supercupen også. Og der er det ikke jeg som har presset på meg, sier en selvsikker Dennis Olsen.

Sammenlagtlederen er 31-år gamle Michael Ammermüller. Tyskeren ble nummer tre sammenlagt i årets tyske Porsche Cup, men har hatt en bedre sesong i det internasjonale Porsche-mesterskapet.

-I Tyskland har jeg hatt god kontroll på Ammermüller, og det tilsier at jeg bør kunne slå han til helgen også. Det er to poeng mer for en seier enn for en andreplass, så hvis jeg vinner begge løpene i Mexico går tittelen til meg, sier den ti år yngre erkerivalen fra Norge.

Helgens to løp går som supportrace til Formel 1-løpet i på Autodromo Hermanoz Rodriguez i Mexico City. Lørdagens løp går klokken 22.05 norsk tid, og søndagens løp klokken 17.25 norsk tid. Begge løpene kan sees direkte på Viasport 3 og Viaplay. Søndagens løp går også direkte på Eurosport.