KNA Nordvest i gang som pilotklubb

aalesund_aug_09.jpgDenne uken ble den tredje pilotklubben i NBFs talentutviklingsprogram sparket i gang. Det er KNA Nordvest, som nå sammen med KNA Varna og NMK Gardermoen er blitt en del av et klubbutviklingsprogram i regi av NBF.

-I et forsøk på å motivere klubbene til å skape aktiviteter lokalt for bilsportjuniorer, har vi foreløpig tatt ut tre pilotklubber som vi ønsker å jobbe med fremover. NBF Talentutvikling er på tilbudsiden overfor disse klubbene. Vi ønsker i første omgang å bidra til at man kommer i gang med blant annet treningskvelder med fokus på fysisk trening i tillegg til organisert kjøretrening. Det er viktig å understreke at disse aktivitetene er gratis og åpne for førere fra naboliggende klubber, sier NBFs sportssjef Holm Jacob Matheson.

På tirsdag var Matheson og trener Fredrik Brenna Lund i Ålesund og hos KNA Nordvest. Der informerte Matheson om arbeidet som gjøres innenfor talentutvikling i NBF. Det ble kjørt en treningsøkt på en times tid, og Fredrik Brenna Lund holdt et foredrag om fysisk trening.