KNA Rally Finnskog er avlyst

KNA Kongsvinger har nå tatt en avgjørelse om at vi dessverre må avlyse årets KNA Rally Finnskog på grunn av manglende snø og is på veien.

Vi er helt avhengig av harde veier med et lag med snø og is for å få arrangert. Da det ikke har kommet noe snø siden jul og det har vært svært få dager med kuldegrader, er alle veiene på Finnskogen nå myke grusveier. Det er samtidig ikke meldt nedbør eller mye kuldegrader i tiden frem mot datoen for arrangementet som var satt til 1.februar.

Vi har prøvd å lage en alternativ plan for gjennomføringen ved å flytte hele løpet til området rundt Svullrya. Der har det lenge vært godt med is på veien, men i løpet av den siste uken med mye regn- og mildvær er det ikke lenger noen veier som er egnet for rally der heller. Dette var den 36. gangen det tradisjonsrike rallyet skulle blitt arrangert på Finnskogen. Rallyet har aldri tidligere blitt avlyst på grunn av manglende snø og is. Som arrangør er vi veldig lei oss for at vi ikke klarer å lage et vinterrally, men været får vi dessverre ikke gjort noe med. Rally Finnskog har for mange tilskuere og deltager blitt en årlig tradisjon. For oss virker det som om de fleste har forståelse for avgjørelsen som nå er tatt.