KNA Rally Grimstad med omfattende smitteverntiltak

Når KNA Rally Grimstad starter i morgen (lørdag) som første NM-runde etter Covid-19-utbruddet, er det omfattende smitteverntiltak som settes i verk.

 

Det et maks antall med 200 personer for årets arrangement. Det er pr 18 aug 73 påmeldte med fører og kartleser, dvs 146 deltagere.

Arrangørteamet, funksjonærer, frivillige og personell som står for gjennomføringen av arrangementet, kommer i tillegg til de 200.

 

Se også Helsedirektoratets oppdaterte kunngjøring av 13 aug:

 

Løpets funksjonærer og personell vil bruke munnbind og gummihansker når tidkort leveres ut/inn av vinduene i rallybilene. Håndsprit, munnbind og håndsprit blir også tilgjengelig for alle vakter og frivillige. Vi benytter et digital bemanningssystem der alle er registrert med personalia.
Dersom det blir sporing av smitte i etterkant etter krav fra myndighetene, kan vi levere komplette lister med kontaktdata. Disse dataene oppbevares i 10 dager før de slettes.

 

Det blir også ekstra ressurser for vask av toaletter, spriting av overflater, dørhåndtak osv.

-Vi mener å har bra kontroll på dette og vil ha stramme tøyler på overholdelse av smitteverntiltak, vakthold, kontroll og registrering, sier Kjetil Faye Lund i KNA Aust Agder. .

 

-Alt i alt legger vi opp til en flott konkurranse for deltagerne og en bra gjennomføring der alle involverte er trygge med et forsvarlig smittevernprogram.