KNA-stipend til Krognes

krognesloennechen.jpgKartføreren Christian Krognes fikk tildelt et stipend på 15 000 kroner fra KNA i forbindelse med klubbens landsmøte på Hamar i helgen.

KNA Varna-føreren fikk sjekken på 15 000 kroner av KNAs president Ola Loennechen på Hamar fredag kveld. Christian Krognes, som er bosatt på Hamar med som kjører for KNA Varna, ble både Noorgesmester og vinner av Norgescupen i klassen KZ2 i fjor. I tillegg tok han 2. plass i prestisjeløpet Viking Trophy på Rudskogen og 3. plass i NEZ-mesterskapet i Finland. Han vant også KNAs jubileumscup i karting.

-Christian er en flott fyr og et forbilde som vi ønsker å premiere. Vi er stolte av de resultatene han har oppnådd og over at han er KNA-fører, sa KNAs president Ola Loennechen da han overrakte sjekken på 15 000 kroner. I tillegg fikk Christian et gavekort på 7 000 kroner fra KNAs Oslo-avdeling som kan brukes på kjøretimer hos Cato Myhrvold Trafikkskole. Christian fyller 18 år 11. mai, og da kan utvilsomt en slikt gavekort komme vel med når han skal ta førerkort på bil.

-Jeg er svært takknemlig og stolt over å få slik oppmerksomhet fra KNA. Pengene kommer godt med i årets satsing, og det er stor stas for meg å bli verdsatt på denne måten, sa en takknemlig Christian Krognes.