Koronaintervjuet: Mads Østberg

Som resten av samfunnet ble også bilsporten snudd opp ned på grunn av koronaviruset. Hvordan takler våre fremste bilsportutøvere den nye hverdagen?

Vi har tatt en prat med utøverne på elitelandslaget til Team Norway, som vi skal presentere her på bilsport.no de neste dagene. I dag har vi snakket med Mads Østberg, som kjører WRC2 i årets sesong. Men akkurat nå er han hjemme.

NBF: Hva bruker du dagene til i disse koronatider?

Mads: Jeg holder meg stort sett hjemme med sønnen Mons, Beate kona mi jobber fortsatt fullt. Så jeg er hjemmeværende far, og elsker det.

NBF: Hvordan trener du?

Mads: Blir mye trening sammen med Mons, i løpevogn eller med han i bæremeis på ryggen. Og det har blitt noen fine økter med landslaget online. Viktig og motiverende tiltak fra Team Norway.

NBF: Er du aktiv i simracing?

Mads: Jeg har stort sett sittet i karantene og har ikke fått skaffet meg utstyr. Jobber med saken!

NBF: Kan du snu denne krisen til noe positivt?

Mads: Absolutt. Det dukker opp mange nye måter å jobbe, og tenke nytt på.

NBF: Er du bekymret på egne vegne på grunn av alt som skjer?

Mads: Jeg er egentlig ikke bekymret. Vi er heldige som bor i ett så bra land som vi gjør, hvor vi får god informasjon og det er enkelt å følge reglene. Vi tar nok litt mer hensyn enn de fleste jeg kjenner, men vi liker å være på den trygge siden.

NBF: Når er ditt neste planlagte løp?

Mads: Det var Portugal i mai, det er nå flyttet. Det samme er Italia i Juni. Så det blir nok tidligst noe løp på meg igjen før i august i Finland. Men det er selvsagt umulig å si noe om.

Today was a proud moment for Daddy! Mons’ first roll????⚡️⚡️ Crew ok?

Posted by Mads Østberg on Wednesday, 1 April 2020