Kort løp i Tsjekkia

P_Kristiansen_16_05
Rallye Cesky Krumlov ble dessverre en kort affære for Petter Kristiansen og Ole Kristian Brennum.

Etter en grei start på SS1 var de inne til service før de skulle kjøre SS2,3 og 4. Dekkvalg var det store temaet før de skulle ut på de neste etappene, for selv om det var over 20 grader og sol på service, var det meldt om regnbyger i områdene hvor etappene gikk.

De gamblet på at det skulle være vått på etappene og satte på regndekk på bilen. Dette så ut til å være et feil valg helt til det var igjen 5 minutter til start, da kom det nemlig en enorm regn- og haglbyge og dermed var dekkvalget perfekt.

Det var bre feste i bilen helt fra start og de kom godt i gang på etappen. Etter ca. 5 km kom de over et krøn hvor de løftet litt og de hoppet ut av veien. Dette tapte de ingenting på, men i landingen traff de en betongkant som slo pusten ut av Ole Kristian og han fikk smerter i ryggen. Dette gjorde at de måtte stoppe like etterpå, og valgte å bryte løpet.

Ole Kristian fikk en kompresjon i ryggen men de klarte ikke å påvise brudd. Vi håper at det ikke er veldig alvorlig, og at Ole Kristian blir klar igjen så snart som mulig.