Krognes imponerte i BMW-test

Chr_Krognes_BMW
Christian Krognes tok godt vare på sjansen da han fikk teste en BMW Z4 GT3 for teamet Schubert nylig på Oschersleben i Tyskland. Etter 16 runders kjøring med en BMW Z4 GT3 med 530 hestekrefter, hadde Krognes allerede kjørt raskere enn flere av teamets faste sjåfører.

 

«Dette var rett og slett en helt rå opplevelse, og det er en nytelse å kjøre når alt klaffer slik det gjorde i dag. Både bilen og banen var helt ny for meg, men teamet stilte med utstyr som var svært bra, og jeg fikk mye god hjelp mellom passene jeg kjørte av teamets ingeniører og data-analytikere. I tillegg fant jeg flyten fort, og da lå alt til rette for gode rundetider. At det likevel skulle bli så bra hadde jeg ikke helt forventet, til tross for at jeg hadde forberedt meg godt»

 

Teamsjef for Schubert Motorsport, Stefan Wendl , var også tydelig tilfreds med Krognes’ innsats: «Christian kjørte svært imponerende, og var veldig rask allerede fra første meter. Jeg er jeg veldig glad for at han testet med oss her i dag, og håper at vi kan finne frem til en avtale for 2014»

Det tyskbaserte teamet drifter for tiden fem BMW Z4 GT3 som konkurrerer i ulike serier i hele Europa, og har kunnet vise til svært sterke resultater de siste årene. Klassen de deltar i, den FIA kategoriserte GT3 klassen, er dessuten å regne som det øverste nivået i internasjonal GT-racing – med sterk tilstedeværelse av fabrikkstøttede team i de ulike seriene.

 

«Selv om jeg føler at jeg har gjort et solid inntrykk, er det mye som må klargjøres før vi kan inngå en konkret avtale. Jeg har også et svært godt tilbud fra LMS Engineering for 2014 på bordet, så jeg har et godt utgangspunkt for forhandlingene i høst. Det blir utrolig spennende, og jeg håper og tror at jeg vil sikre en spennende avtale i løpet av den kommende perioden» – avslutter Krognes.