Krogstad jakter det siste steget på pallen

Med en veldig god sesongstart med to finaleplasser som endte i en sterk andreplass og en fjerdeplass i åpningsløpet i RallyX Nordic i Höljes, er Henrik Krogstad klar for runde to i Arvika, der målet er å ta ytterligere steg opp på seierspallen.

I finalene i Höljes viste Henrik at han fortsatt ligger helt i toppen i rallycross, selv med ett års pause fra sporten!

Dette ga enda en ny giv for Henrik for å satse videre for å utvikle seg enda mer som fører, samt bli en god lagspiller for teamet. Løpet som det unge talentet nå er påmeldt vil gå i Arvika i Sverige, en bane han har kjørt på èn gang tidligere.
Denne gangen blir Henrik alene som fører i teamet. Den andre føreren for #Yellowsquad, Tsjekkiske Dan Scokdopole stiller ikke til start av personlige grunner.

Etter dobbelløpet som gikk i Höljes, Sverige tidligere i sommer, ligger Henrik nå på en trygg fjerdeplass i serien, med bare ni poeng opp til førsteplassen.

Coaching fra selveste VERDENSMESTEREN i rallycross!!

I dette løpet skal ikke den regjerende verdensmesteren Timmy Hansen kjøre selv, og blir dermed Henriks personlige coach under hele arrangementet. Timmy har stor tro på Henriks fremtid i sporten, både for hans rolle i team-sammenheng, evnen til å analysere kjøringen sammen med coach og ingeniør, og ikke minst hans evne til å alltid kjempe i toppen.

Timmy, Henrik og resten av Team #Yellowsquad har brukt tiden nå mellom løp til å forberede seg både mentalt og fysisk inn mot helgen, samt har de utført en omfattende test-kjøring for Henrik. Dette for å være så godt forberedt som mulig når løpsdagen kommer.

Stort fokus på helsesikkerhet under arrangementet

Arrangør RallyX Nordic og teamet #YellowSquad som Henrik kjører for har satt veldig stort fokus på dette med smittevern rundt arrangementet. Som selvfølgelig vil foregå uten publikum.

Når det nå foregår en pandemi i verden er det klart at sikkerhet er det viktigste og det er derfor det blir satt så mye fokus på, som innebærer mye ekstra-arbeid og en helt ny erfaring for mange, men det er en god følelse for førerne og de rundt å vite at de kan ferdes trygt på området. Med gode retningslinjer, avsperringer, påbudt maskebruk, faste grupper og soner gir det en veldig god trygghetsfølelse på at dette var helt trygt å gjennomføre.

Over 16.000 betalende seere for 26 timer med rallycross rett i stua!

Sesongens første løp ble en stor sukess på nett!
Når fansen hadde ventet tålmodig i mange måneder, ble det stormende jubel fra 16.000 betalende brukere og estimerte 150.000 seere når helgen var over og fansen hadde fått 26 timer med live rallycross og alt som foregikk rundt.
Siden dette var et løp helt uten tilskuere gikk arrangøren inn et samarbeid med mediaselskapet NEP som har stått for live-sendingen av utallige store eventer som fotball-EM, OL, Eurovision Song Contest osv. At dette var en fantastisk live-sending med en helt rå produksjon er det ikke tvil i.

På grunn av den store suksessen videreføres dette konseptet og blir tilgjengelig også førstkommende helg når løpet starter.

For å få tilgang til opptak av live-sendingen fra Höljes, samt sendingen som kommer går man inn på nettsiden www.rallyx.se