Krogstad øker satsingen internasjonalt

Med både motgang og medgang i fjorårets sesong i den skandinaviske serien «RallyX Nordic», endte det hele med en imponerende mesterskapspall for Henrik.
Med et såpass bra resultat i sin første sesong i rallycross, ga dette en ny giv til å fortsette satsingen. Derfor blir det neste naturlige steget å prøve seg på konkurransen i serien «RX2».
Det blir en stor økning både i budsjett og konkurranse, men det hviler ingen tvil om at Henrik kan være med å kjempe om seieren her også!

Serien RX2:

Serien RX2 er en ren støtte og rekrutteringsklasse for serien «World RX», hvor meritterte førere som Petter Solberg, Andreas Bakkerud og Sebastien Loeb konkurrerer!

Alle løp foregår på samme event, samme bane og samme forhold som World RX.
Serien og bilene er designet direkte for å rekruttere førere til denne øverste klassen og er derfor et viktig springbrett og en stor mulighet for å komme seg opp og frem rallycross.
I tillegg blir det også sendt på TV i 70 land, inkludert her i Norge på NRK.

Serien består av syv løp, i syv forskjellige land og tre forskjellige kontinent!

Kalender:

Belgia       11-13 Mai
England    24-26 Mai
Norge       08-10 Juni
Sverige     29 Juni – 01 Juli
Canada     03-05 August
Frankrike   31 August – 02 September
Sør-Afrika  23-25 November

Fortsetter hos «JC RaceTeknik AB»

Etter suksessen i fjorårets sesong, har det svenske teamet JC RaceTeknik holdt av plass til Henrik på teamet, selv med mye trykk fra andre førere om å kapre seg et sete for årets sesong.
Teamsjef Joel Christofferson var veldig fornøyd med Henrik sin utvikling og egenskaper bak rattet, og var derfor ivirig på å ha Henrik med videre.

Går alltid for seier!

Med en sesong bak seg, har Henrik lært mye og bygd seg opp kunnskap om både bilen og formatet rallycross. Med dette er målet å ta seg helt til topps sammenlagt i serien.
Henrik kommer til å gå for seier i hvert løp, noe han alltid gjør, men viktigst av alt er sammenlagtseier i serien.
En del av premien for sammenlagtseier er å få stille til start i øverste klasse, World RX Supercar!
En unik mulighet til å måle krefter mot de beste i verden!

FOTO: Mads Høiland (MEH Photo)