Krohn fornøyd med første test

02-sebringtest.jpgAnders Krohn og hans team Andersen Racing fullførte nylig årets første test. Rogalendingen vant det Amerikanske Formel 2000-Mesterskapet med teamet i 2008, og de skal sammen kjempe om mesterskapstittelen i årets Star Mazda Mesterskap.

Den første testen ble avholdt på Sebring International Raceway i Florida, med mesteparten av årets konkurrenter på plass. Krohn kom seg raskt opp i tempo med teamet og den nye bilen, og plasserte seg som nummer en og nummer to i fem av seks testpass. 22-åringen var meget fornøyd med måten teamet jobbet på under den tre dager lange testen.

-Jeg er skikkelig imponert over arbeidet som teamet la ned under testen. Bilen ble forbedret hvert eneste testpass og mitt arbeidsforhold med teamet er allerede tilbake der det var da jeg kjørte for dem i 2008. Man skulle nesten tro vi ikke hadde tilbrakt et år fra hverandre, sa KNA Klepp Motorsport-føreren.

Andersen Racing viste en stor styrke som team og hadde flere førere høyt oppe på resultatlistene; Mikael Grenierkommer fra Quebec City i Canada og kjørte for teamet i seks løp i fjorårets sesong. Tristan Vautierfra Frankrike kommer til teamet som løpsvinner i Formel Renault, Formel Palmer Audi, og var på pallen i sitt første Formel 2 løp noensinne. Dom Bastien kommer til teamet med flere års Skip Barber-erfaring.

Årets første løp kjøres på Sebring-banen 19. mars. Frem til den tid skal teamet forberede sine biler til en knallhard sesong. Krohn som også er kjent som «The Viking», ser frem mot de kommende utfordringene.

-Jeg gleder meg stort til å komme tilbake i bilen igjen. Etter en slik positiv og produktiv test vil man bare fortsette å kjøre. Mine teamkompiser kommer til å presse meg hardt i hele år, og det kommer til å være en stor styrke for hele teamet. Jeg har stor tro på teamet og vet at de vil gjøre sitt ytterste for å være på topp fra begynnelse til slutt i årets 13-løp lange sesong, avsluttet Krohn som nå reiser til Texas.

Komplette resultater fra de seks testpassene finnes HER