Krohn fortsetter i USA

Anders Krohn skal i år kjøre for Texas-baserte Mundill Racing i det Amerikanske Formel Star Mazda-mesterskapet.

Årets Bilsportsutøver 2008, Anders Krohn, vil altså fortsette sin karriere i USA etter å ha vunnet Formel 2000-mesterskapet i fjor.

-Det er en drøm som går i oppfyllelse når jeg får kjøre Star Mazda med Mundill. Vi jobbet meget bra sammen når jeg testet for teamet tidligere i januar, og jeg klarer knapt å vente på å komme i gang, sa en meget spent og glad Anders Krohn etter offentliggjørelsen av 2009-planene.

Sandnes-buen som har fått kallenavnet ”The Viking” vant fjorårets Amerikanske Formel 2000-mesterskap overlegent med ni seire i 14 løp. Star Mazda-mesterskapet har 13 løp fordelt på 11 løpshelger, og består av løp på Ovalbaner, Gatebaner, og vanlige Løpsbaner. Bilen har en 1,3 liters Wankel-motor med hele 250 hestekrefter, og med en vekt på bare 490 kg sier det seg selv at det er en meget rask formelbil.

Mundill Racing ble stiftet i 2007 av David Mundy og Jeff Hill. Teamet har utviklet seg på en imponerende måte de siste to sesongene, og de gleder seg til å ha Anders som en av deres førere den kommende sesongen.

Den første offisielle testen blir avholdt den 27-28. Januar på Sebring International Raceway, og den første runden i mesterskapet avholdes på den samme banen 20. Mars.