Krohn giret på seg skade

a_krohn_test_11.jpgAnders Krohn imponerer på testløp i sin nye Indy Light formel bil, men på den siste testen på Sebring-banen skadet han hånden og måtte på sykehus

Anders Krohn skal i år kjøre på det nest øverste formelnivået i USA, og etter flere tester med sitt nye team, Belardi Auto Racing, har han holdt følge med de etablerte racingteamene i USA. Helt til han skulle gire opp før en krapp sving.

-Jeg var på vei mot banens største innbremsingssone, og idet jeg girte opp til sjette gir kjente jeg noe som reiv i underarmen. Jeg kjørte direkte inn i pitlane og fikk kjølt ned hånden med is. Deretter ble jeg kjørt til sykehuset og undersøkt grundig. De konstaterte at jeg har en «strained tendon». Det vil si at jeg har en sene i underarmen som er delvis avslitt, sier Krohn.

Han forteller at senen heldigvis ikke er helt avrevet, og at han håper å være klar til sesongstarten i St. Petersburg i Florida i slutten av måneden.

-Før uhellet holdt jeg følge med de etablerte teamene, som Andretti Autosport og Sam Schmidt Motorsport. Jeg var raskest på både nye og brukte dekk, sier racingsjåføren, som nå må holde hånden i ro i en uke, før han starter en intensiv fysioterapibehandling. Dersom han ikke blir hundre prosent frisk, er det først og fremst et smerteproblem som kan løses med smertestillende medikamenter.

-Farten på alle testene har vært utrolig bra, og jeg ser meget positivt på sesongen. Jeg skal ikke legge skjul på at det er en bratt lærekurve med ett nytt team, men vi har bare blitt sterkere og sterkere på hver eneste test. Nå ser jeg fram til å kjøre race i gatene i St. Petersburg i Florida. Det er forventet 160.000 tilskuere til løpet, og jeg kommer til å ha 35 gjester både fra Norge og USA. Sponsorklubben min, Den norske oljeklubben, vokser stadig og vi kommer til å ha masse gjester på alle løp under årets sesong. Jeg gleder meg noe utrolig til sesongstart, men nå må jeg først og fremst fokusere på å få hånden i orden, slik at jeg kan være raskest in St. Petersburg, sier Krohn