Krohn sesongåpner på Sebring

a_krohn.jpgAnders Krohn kvalifiserte seg til 6. startspor i første løp i sin debut i det Amerikanske Formel Star Mazda-mesterskapet på Sebring International Raceway i Florida.

21-åringen, som i fjor ble kåret til Årets Bilsportsutøver, gjør debut i sin nye klasse på Sebring denne helgen. Under testing og trening i dagene før kvalifiseringen har han hatt mye tekniske problemer med bilen. Under kvalifiseringen endte han på 6. Plass.  Det var 28 førere som stilte til kvalifiseringen, og Anders hadde tiden 2.01,271. Bestemann, Richard Kent, hadde 2.00,285. 

-Det er ikke tvil om at konkurransen kommer til å bli hard. Blant annet er førerne som ble nummer to, tre og fire i fjorårets mesterskap med for å gjøre et nytt forsøk i år, sier Anders Krohn foran sesongåpningen på Sebring.
Erfarne toppførere kombinert med sterke nykommere gjør at årets sesong kommer til å bli knallhard. Det blir et meget internasjonalt felt med førere fra USA, Canada, England, Irland, Brasil, Venezuela, Chile, Japan og Norge.

-Mens andre mesterskaper sliter med å fylle opp feltet i disse økonomisk vanskelige tider, fortsetter Star Mazda å vokse og har hele 30 biler bekreftet så langt, kan Anders fortelle videre.

Debuten skjer altså i forbindelse med det tradisjonsrike 12-timersløpet på Sebring som samler rundt 170 000 tilskuere. I dette løpet debuterer blant annet Audi med sin nye sportsvogn, Audi R15 TDI.

Mer om Star Mazda HER