Lærerik helg i England for Simon

S_W_Syversen_15_GB
Årets andre runde i Supercar Lites ble arrangert i helgen på Lydden Hill sør i England. Simon stilte optimistisk til start etter en sterk debut i Portugal, men han merket fort at det fortsatt er mye å lære med den nye bilen.

Treningen startet helt greit, men Simon var langt unna tempoet til de beste på den raske banen med mye asfalt i første omgang. 2 omgang startet mye bedre, men en punktering ødela sjansene hans der. I 3 omgang og lørdagens siste, ble det en 7 beste tid.

«Det var veldig utfordrende å komme hit, da jeg har aldri kjørt på en lignende bane. Jeg slet med å finne rytmen og farten i starten, men det kom seg i siste omgangen, så vi hadde et bra utgangspunkt å bygge videre på før søndagens kjøring»

I 4 omgang fikk Simon en bra start, men ble liggende å fighte med en annen bil, så han tapte mye og kjørte inn til en 9 tid. Men i semifinalen begynte det å løsne og Simon fikk satt noen bra rundetider, selv om det bare ble en 5 plass.

«Det var deilig å få satt de bra rundetidene i semin, selv om ikke resten av løpet gikk så bra. Men det er første gang jeg kjører på en så rask bane med denne bilen, så jeg har fått mye nyttig erfaring, og stiller mye bedre til start til neste runde som er i Höljes i Sverige»