Lagde show for 15 000 tilskuere

isachsen_telenor.jpgSverre Isachsen lagde show på lørdag da han deltok i Solberg Extreme Motorshow i Telenor Arena på Fornebu.

Det ble til slutt en andreplass i divisjon 1-klassen etter Guttorm Lindefjell for årets Europamester i rallycross.

-Det var utrolig moro, og jeg vil rette en stor takk til Petter og Henning Solberg som har fått til dette – og invitert meg. Når det gjelder kjøringen må jeg innrømme at bilen var uvant for meg, men det viktige i helgen var ikke resultatet, forklarer Sverre Isachsen.

Isachsens egen Ford Focus er ikke kjørbar etter løpene i USA for noen uker siden, så «Årets Bilsportsutøver» fikk låne en Renault Clio av svenske Stig-Olof Walfridsson. Med den bilen var han raskest på fredagens kvalifisering, og han gikk helt til finalen under lørdagens kjøring. Der tapte han alt da motoren stoppet i en av svingene.

Det neste på programmet i en hektisk sesong for Sverre Isachsen er den internasjonale premieutdelingen i forbindelse med årets Europamesterskap i rallycross, som er lagt til Oslo denne gangen. Ellers går det i ett om dagen med sponsorjobbing foran neste sesong.

-Vinteren er tøff for oss motorsportsutøvere, for det er nå budsjettet for neste år skal sikres. Det er ikke tid til å hvile, avslutter Isachsen.