Landsfinalen til helgen

nmk_landsfinale_2011.jpg NMK Modum og Sigdal har gleden av å ønske velkommen til Landsfinalen i Bilcross i 2011 på Sigdal Motorsenter førstkommende helg.

Klubben arrangerte Landsfinalen i bilcross sist i 1991, altså for 20 år siden. Landsfinalen var i da i «sin barndom», og var ett av NMK’s jubileumsløp i dette året da hovedklubben fylte 75 år. Det var den nå ikke ukjente Henning Solberg som vant den gangen, og han er fortsatt den yngste som har vunnet en landsfinale. Henning er invitert til årets Landsfinale som ordinær deltaker, men dessverre har han ikke mulighet til å delta.
Sigdal Motorsenter ligger i Sigdal kommune, så og si midt i Buskerud fylke med halvannen times kjøring til Kongsberg, Drammen og Hønefoss.

Det er et motorsportsanlegg med stor kapasitet. NMK Modum & Sigdal har et ganske nytt stort klubbhus med kafeteria og kontorer på hovedplan og i underetasjen er det et meget godt romslig garderobeanlegg, en egen avd. med 6 separate dusjrom for både menn og kvinner og 4 egne toalettrom, i tillegg er det et eget pissoarrom og et ekstra bad med 2 toaletter og dusjrom, i alt ca. 100 m2. Fra plassene i en stor og romslig kafeteria er det mulig å følge løpet.

Anlegget har rikelig depotplass til 150 løpsbiler med servicebiler, med tilgang til både strøm og luft.

Banetraseen er ca 690 m lang. Startplata og deler av banen er asfaltert, ellers er det grus. Det er god plass til 6 biler på linje på start. Det er opparbeidet «alternativspor».
Deltakere på løp på Sigdal Motorsenter gir gode tilbakemeldinger, både på baneanlegg og arrangører.

Arrangøren venter seg stor-innrykk til helgen, og det er mulighet for camping med campingbil, campingvogn og buss ved skytebanen ca. 500 m fra Motorsenteret. Begrenset antall plasser, som MÅ bestilles på forhånd hos Ole Harald Mangen tlf. 906 41 499. Pris: 250 kr pr. døgn.
Parkering/Billetter
Parkering 50 kr pr. bil.
Inngangsbillett koster 150 kr pr. person inkl. shuttlebuss T/R banen.
Barn under 15 år har gratis adgang.

Mer informasjon om landsfinalen HER