Larsen/Eriksen vant Rally Grimstad

Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen vant KNA Rally Grimstad på lørdag. Med sin Ford Fiesta R5 var de 3,5 sekunder foran Anders Pettit Grøndal og Roger Eilertsen etter et jevnt og spennende oppgjør på sørlandske asfaltveier.


– Fantastisk moro på skogen i dag. Rally Grimstad har fantastiske asfalt SS, skrev
Anders Grøndal på Instagram.

Rune Danneborg sa før løpet at han ville være fornøyd med å være blant topp ti i KNA Sommerrally Grimstad, men gasset på og kjørte seg inn til en tredjeplass.

– Det har gått veldig fort hele tiden, og det har vært super dag totalt sett, vi er så fornøyde, sier Rune Danneborg, etter målgang på torvet lørdag ettermiddag.

Rallyføreren forteller om utfordringer i løypa. – Oppe i Grøsle kleiver holdt vi på å kjøre rett i fjellveggen. Men det gikk heldigvis bra med oss, forteller han.

Arrangøren stipulerer antall publikummere ute i løypa til 5-6000 og noen tusen innom storskjermen i Grimstad sentrum. Live streamingen på Facebook hadde 19.000 seere.

– Alt i alt et knallbra arrangement, sier leder i Sportskomiteen Kjetil Faye Lund til bilsport.no.

– Nå blir det evaluering slik at vi kan begynne å legge planer for neste års løp.
Tilbakemeldingene fra førere, kartlesere og publikum er udelt positive, så vi har et godt utgangspunkt for å planlegge og jobbe frem strukturen for nye løp.

 


Totalliste KNA Sommer Rally Grimstad
http://www.sprintrally.no/resultater_total/37?use_template=empty

Totalliste, klassevis
http://www.sprintrally.no/resultater_total_klassevis/37?use_template=empty


Foto: Kjetil Faye Lund