Larsen gleder seg til SM-runde

F_T_Larsen_15_aug
East Sweden Rally kjøres i Linköping 4. -5. september og Frank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen gleder ser frem til å kjøre i Sverige.

Det har vært en lang sommerpause i Norge, men Frank Tore Larsen har tettet luken med et par gode treninger, samt event med samarbeidspartnere. Lørdag 22. august deltok han også på Sørlandsprinten for å få mer trening før den viktige høstsesongen. Teamets co-driver Torstein Eriksen jobbet for Mads Østberg i VM-runden Rally Tyskland, men en god innsats av Gøril N. Undebakke hjalp Frank Tore til en ny totalseier i løpet.

Nå er det alvor og alt er klart for East Sweden Rally, et løp som i år inngår i nysatsningen kalt ”landskampen” mellom Norge og Sverige. Fire førere fra hvert land skal kjempe om seieren i 4WD. Larsen og Eriksen har ikke kjørt løp sammen siden Aurskog-Høland Rally 6. juni, og det er ikke rart at de gleder seg.

– Rallypausen i NM er farlig lang, men vi har gjort det vi kan for gjøre den kortere i år. Med mange timers notearbeid, notetreninger, analyse og video gleder jeg meg til få dette ut i løp. Jeg føler meg veldig klar for en svensk utfordring nå, forteller Larsen.

Guttene var blant annet i Finland under årets VM-runde der de skrev noter, studere verdens beste førere og korrigerte etterpå.

– Vi lærte utrolig mye av den studieturen. Selv om jeg også har fått tettet sommerpausen med en del utenlandsturer som Gravel Crew, klarer jeg nå nesten ikke vente på å kjøre løp med Frank Tore igjen, sier co-driver Eriksen.

Løpet starter fra Service Park på Saab Arena i Linköping Sentrum fredag ettermiddag klokken 17 30 og Larsen Motorsport har fått startnummer 28 siden junior-SM kjører først på veien. Fredag kjøres det to etapper, en kort i sentrum og den 13 km lange Häggetorp-etappen.

Lørdag skal det kjøres sju etapper og deltagerne skal innom Service Park to ganger. Totalt ni fartsetapper utgjør 110 km med fart.
Følg med på http://resultat.eastswedenrally.se/ for resultater, eller last ned sidens App. Denne finner du ved å søke på Resultatservice i både App Store og Google play.