Larsen klar for EM-runde i Latvia

f_t_larsen_16_09
Etter en positiv NM-runde i Telemark gleder Frank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen seg til ukens FIA ERC Rally Liepaja. Seieren i Rally Telemark har gitt mye positive tilbakemeldinger til hele Larsen Motorsport.

 

Kalenderen sier allerede midten av september, noe som betyr at Frank Tore Larsens andre EM-runde i karrieren står for døren. Den latviske runden av årets European Rally Championship kjøres i et flatt og raskt område vest i landet, langs det Baltiske hav.

 

Det ble en perfekt oppladning for Larsen da han for kun to uker siden totalvant NM-runden Rally Telemark med sin Ford Fiesta R5. Norgesmesteren fra 2012 og 2014 har veldig lyst til å komme seg igjennom løpet uten problemer og uhell.

 

– Vi har jobbet hardt med kjøringen i hele år, men noen små avkjøringer har gjort at vi ikke har oppnådd de resultatene vi ønsker. I EM-debuten på Azorene bemerket vi oss helt i toppen, men var dessverre en tur av veien tidlig i løpet. Åtte av åtte etappeseiere i forrige NM-runde ga oss gode tilbakemeldinger, så nå gleder jeg meg til helga.

 

Både lastebil, rallybil og første del av teamet ankom tirsdag kveld, og onsdag er det klart for testing, drøye 30 km nord-øst for Liepaja. Byen er den tredje største i Latvia og er basen for EM-runden Rally Liepaja med service, publikumsetapper og målgang.

 

Torsdag venter gjennomkjøring, etterfulgt av Free Practice og Qualifying Stage fredag ettermiddag. Løpet starter i Kuldiga lørdag morgen, og 13 etapper med totalt over 200 km med full fart skal kjøres før målgang søndag ettermiddag.

 

Resultater fra og med Qualifying Stage finner du på FIA ERC sine hjemmesider:

https://www.fiaerc.com/live-timing/