Larsen og Eriksen er motiverte

J_T Larsen Sorland 14
Totalvinneren av forrige NM-runde er klar for nye utfordringer førstkommende helg. Både Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen gleder seg til en noe oppgradert versjon av Aurskog-Høland Rally.

Adaptaførerne har hatt en frisk sesong hittil og teamet kan se tilbake på en vellykket debut i firehjulstrekker. Av totalt fire kjørte NM-runder har Larsen og Eriksen kjørt inn til totalseier i to av dem, 1. runde Sigdalsrally og 4. runde Rally Sørland.

 

Nå venter nye utfordringer på de velkjente rallyveiene rundt Bjørkelangen og alt er klart for årets 5. NM-runde. Larsen leder NM-klassen før løpet, det samme gjør Eriksen blant kartleserne i NM.

– Jeg føler meg godt forberedt, spesielt etter at vi de siste dagene har kjørt notetreninger med høy kvalitet. Jeg gleder meg også veldig over at Pontus Tidemand og Eyvind Brynildsen stiller til start. Det er alltid veldig positivt med målestokker av den kvaliteten, sier Larsen.

Forrige torsdag kjørte Frank Tore Larsen sprintløpet på Bjerke Travbane og vant etter finaledueller mot Steve Røkland og Anders Grøndal. Film fra Bjerkesprinten ser du her: https://www.youtube.com/watch?v=mxwB_XUeCBs
 
Aurskog-Høland Rally har i år ti fartsetapper, der de tre første kjøres fredag kveld. Totalt skal det kjøres 75 km med fartsetapper. NRK gjør nye grep før NM-runden og viser direkte fredag kveld på NRK2 klokken 20:45, samt lørdag på NRK1 klokken 18:15.