Larsen og Eriksen gir gass på Hamar

F_T_Larsen_15_sept
Etter en vinter- og vårsesong med problemer, har sommeren vært positiv for Frank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen. Nå gleder duoen seg til å gi full gass under sesongens siste NM-runde, Rally Hedemarken.

Alt ligger til rette for en flott avslutning av Norgesmesterskapet i rally 2015. Rally Hedemarken har også i år base i Hamar Sentrum og service befinner seg på brygga helt nede ved Norges største innsjø, Mjøsa.

Det gikk et sukk igjennom Larsen Motorsport da teamet ikke fikk muligheten til å fortsette den raske kjøringen i Telemark. Etter tre år på rad med ledelse i løpet, var Frank Tore Larsen klar for fullføre løpet med topplassering. NM-runden ble avlyst på grunn av flom og veldig mye nedbør før løpet.

Samme dag som Rally Telemark ble avlyst begynte forberedelsene til Rally Hedemarken, og fjorårets Norgesmestere starter analyse av fjorårets inboard. Selv om ikke den sjette NM-runden ble lørdag, tok Larsen og Eriksen turen til Telemark for å kjøre en hel dag med notetrening. Søndag kveld ble det kjørt en liten rallytrening i mørket.

Se Larsen Motorsports video fra 2014 her:
https://www.youtube.com/watch?v=1HYNnUYn_eY

Rally Hedemarken starter fra Hamar Østre Torg fredag kveld klokken 20. To etapper skal kjøres i mørket syd for Hamar, før 12 nye etapper kjøres lørdag. Målgang utenfor Scandic Hamar Hotell er ventet klokken 18 15 lørdag kveld.