LARSEN OG ERIKSEN I ADAC WIKINGER RALLYE

LarsenEriksenVestfoldspinten2012
Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen drar neste uke til Tyskland for å kjøre et todagersløp på asfalt.

Det er etter den kjedelige avslutningen på vintersesongen at ønsket om raskest mulig å kjøre rally igjen ble for sterk til å vente i knappe to måneder på neste NM-runde på Sørlandet. Derfor har teamet nå bestemt seg for å stille til start i dette relativt store tyske løpet som inngår i både det tyske og det danske mesterskapet, få prøvd deres Fiesta R2 med asfaltunderstell, ha det gøy i bilen og finne tilbake godflyten.

– Jeg føler at dette er et veldig riktig tidspunkt å prøve noe nytt på da pausen frem til Rally Sørland er på nesten to måneder. Nå kan vi kjøre et løp uten noe som helst press og rett og slett ha det gøy i bilen mens vi samtidig får viktig asfalttrening, forteller Larsen.

ADAC Wikinger Rallye kjøres i området rundt Schleswig 22-23 mars og består av hele 14 fartsetapper samt shakedown dagen før. Alle etappene går to ganger så det er med andre ord perfekt asfalttrening, men det skal også sies at 10 av de totalt 160 km med fartsetapper er grus.

– Dette tror jeg blir veldig spennende! Jeg satt og søkte opp rallyer innenfor tidsperioden mars – april og kom over dette løpet helt nord i Tyskland. Jeg nevnte løpet for Frank Tore og bare spurte han om det eventuelt kom for tidlig siden bilen må bygges om. Plutselig, en uke senere har han planlagt alt og hele teamet er klare for et Tysklandbesøk, avslutter Eriksen.