Larsen og Eriksen kjører Rally Sweden

JT LarsenFrank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen stiller til start i Rally Sweden og blir å se på Grue fredag 13. februar. Dette blir duoens første VM-runde i deres Ford Fiesta R5, noe som betyr internasjonal debut i 4WD.

Den regjerende norgesmesteren i Larsen Motorsport har over en lang periode jobbet hardt for å få til dette, og fredag ettermiddag ble det offisielt da påmeldingen ankom løpets hjemmesider. Målet med VM-deltagelsen er å skaffe seg mye erfaring, men også å sette imponerende tider på enkelte etapper.

Dette handler om utvikling av oss som fører og kartleser, men jeg har veldig lyst til å sette noen gode etappetider. VM har et stort omfang i forhold til å kjøre nasjonale løp her hjemme, så jeg håper at vi kan bemerke oss på en positiv måte, sier Larsen.

Rally Sweden er årets andre VM-runde og det eneste løpet med snø som underlag. Rallyet kjøres på både svenske og norske veier fra 12. til 15. februar, og klassen teamet deltar i er den samme som går i mesterskapet WRC2. Larsen og Eriksen kjørte Rally Sweden første gang da de vant R2-klassen i 2012, men dette blir en utfordring av helt annet kaliber.

Det finnes ikke ord akkurat nå. I fjor stod jeg i skogen og filmet med kun en liten drøm langt der fremme. Nå er jeg så takknemlig for at Frank Tore tar meg med på dette eventyret, forteller teamets co-driver Eriksen.

Sesongen kjøres i gang med 1. NM-runde Sigdalsrally lørdag 17. januar.