Larsen ser frem til Finnskogen

F_T_Larsen_15_si2
Rallysesongen har ikke startet optimalt for Frank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen, men farten er tilstede og duoen har opprettholdt utviklingen. Nå ser teamet frem til å kjempe om seier i Rally Finnskog, årets andre NM-runde.

Det meldes om drømmeforhold på de fantastiske rallyveiene som skal brukes under årets Rally Finnskog. Med god issåle og høye brøytekanter ligger det til rette for en hard fight om seieren i årets andre NM-runde.

Sesongen fikk aldri den starten som den regjerende norgesmesteren drømte om. Selv om Larsen og Eriksen hadde forberedt seg maksimalt med fysisk trening og noter, ble oppladningen til første NM-runde i Sigdal spolert da motoren ankom Norge kun et par døgn før løpet. Det ble derfor ikke kjørt test før Sigdalsrally.

Sigdalsrally ble ikke som ønsket, men Larsen Motorsport stilte til start og kjempet om viktige NM-poeng. På SS1 gikk motoren for varm, noe som forstyrret Frank Tore som hektet i brøytekanten og ble stående fast. Heldigvis var det publikum på stedet og duoen kom seg løs etter noen minutter slik at de fikk kjørt svært viktige kilometer, samtidig som de satte sterke etappetider og totalvant SS7. Frank Tore viste imponerende kjøring og kjørte seg opp fra 42. plass etter SS2 til en femteplass totalt i løpet!

Rett etter NM-åpningen dro teamets co-driver Torstein Eriksen til Rallye Monte-Carlo og jobbet som Safety Crew for Mads Østberg. Deretter var Larsen Motorsport på plass i Numedal for sesongens første treningsdager.

Film fra testingen sees her:
https://www.youtube.com/watch?v=f-X-2cCdIEM

Rally Hadeland ble kjørt lørdag 31. januar og på startlisten stod blant annet Mads Østberg. På SS2 og SS3 viste Frank Tore Larsen et høyt tempo og var kun sekundet bak VM-føreren, selv med et lite tidstap en sjikane.

Video av fullt attakk på Rally Hadeland:
https://www.youtube.com/watch?v=ZaQxBnjLn-g

Rally Finnskog går av stabelen lørdag 7. februar og kjøres i år både rundt Kongsvinger og i området rundt Svullrya som er lenger øst inn i selve Finnskog. Sju etapper står på planen og de har en total lenge på over 145 km.

(Foto: Benjamin Ward)