Larsen sikret NM-gullet

F_T_Larsen_14 Aur Hol
Duoen Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen leverte sterk kjøring under helgens Rally Hedemarken og tok sin sjette strake seier i NM-klassen. Dermed er teamet Norgesmester for andre gang på tre år.

Teamet har vunnet seks av seks løp i Rally NM 2014 og ble i helgen belønnet med NM-gull.

 

NM-runden Rally Hedemarken startet med to etapper i mørket fredag kveld og duoen ledet løpet med et sekund etter første dag. Under lørdagens etapper tapte Larsen og Eriksen små sekunder til Drammenseren Grøndal uten å helt forstå hvorfor. En kombinasjon av svært raske etapper og en motor uten full effekt gjorde det vanskelig å holde en seierssulten og god Grøndal bak seg, men teamet kom seg nok en gang til mål etter å ha holdt et sterkt tempo gjennom hele løpet.

– Vi har hatt en god opplevelse her på Hedemarken og vi har virkelig hatt det gøy på morsomme etapper. For første gang i vår karriere var vi første løpsbil på veien under en hel NM-runde og det er en skikkelig god følelse når det er så mye folk langs etappene som det har vært nå i helga, sier kartleser Eriksen.

 

 

Se inboard fra de absolutt kuleste meterne av den klassiske etappen Rokosjøen her:
https://www.youtube.com/watch?v=akj51yOz4iY

Frank Tore Larsen endte løpet på en flott andreplass totalt, kun 9,1 sekunder bak Grøndal. Med sin Ford Fiesta R5 har han kjørt inn til klasseseier i seks av seks mulige løp, samt totalseier i tre av seks NM-runder denne sesongen. Nå føler han at de virkelig har bevist stabilitet og et godt tempo allerede første året i den nye bilen.

– Vi har hatt et veldig spennende år og det er litt av en følelse å krone det med en NM-tittel. Jeg er så stolt av måten vi har gjort dette på og jeg må få takke både hele teamet og alle våre samarbeidspartnere som har gjort dette mulig, sier Larsen.

Sesongen avsluttes med det sjuende og siste løpet i Rally NM, Rally Telemark i området rundt Notodden, lørdag 4. oktober.