Larsen slet seg til mål

J_T_Larsen_14_Gol
Under helgens NM-runde fikk Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen tekniske problemer med deres Fiesta R5. I stedet for å utvikle kjøringen måtte duoen kjempe seg til mål, men klarte likevel klasseseier og en sterk 6. plass totalt.

Med totalseieren i sesongens første NM-runde Sigdalsrally friskt i minne, gledet Frank Tore Larsen, co-driver Torstein Eriksen og hele teamet seg til å bygge videre på godfølelsen når Mountain Rally Norway skulle kjøres på Gol i helgen.

Det startet bra på løpets første etappe og duoen satte nest best tid av NM-bilene, kun et sekund bak den raskeste. Allerede ut fra start på SS2 begynte problemene med bakdiffen på deres Ford Fiesta R5. Det var nært brutt løp allerede ved målgang på løpets andre etappe, men etter nøye gjennomgang med sjefsmekaniker Magnus Løver over telefon ble det bestemt at Frank Tore og Torstein skulle komme seg igjennom SS3 og til service.

 

Ut fra service dro guttene med nytt mot og de gledet seg til løpets lengste etappe, SS4 Ridalen på hele 26 km. Etter bare noen få kilometer av den lange etappen mistet de desverre bakhjulsdriften. Da kom erfaringen med fremhjulstrekker til nytte, men tidstapet ble likevel på over ett minutt og ledelsen blant R5-bilene stod også i fare for å ryke.

– Med kun 2WD store deler av dagen ble det vanskelig å sette gode tider, men nå ser vi fremover og gleder oss allerede veldig til Rally Finnskog, avslutter Larsen.

Neste løp for Larsen Motorsport er årets 3. NM-runde, Rally Finnskog. Dette løpet går i år over to dager og kjøres 21-22 februar. Nå skal det jobbes steinhardt med bilen fremover, slik at guttene kan konsentrere seg om det sportslige i dette løpet. Vi kommer tilbake med mer før den tid!