Larsen smiler etter knallsterk sesongåpning


Det ble en strålende 2. plass totalt for Frank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen, da 2017-sesongen ble kjørt i gang på hjemmebane. Nå gleder de seg til mer hard jobbing.

 

Med høyt fokus og knallhard jobbing som hovedoppgaver foran første NM-runde Sigdalsrally, innfridde Larsen og Eriksen med solide etappetider og imponerende kjøring. Dermed fulgte de opp deres to seiere på tampen av NM-sesongen 2016, med ny topplassering.

Etter å ha brukt lang tid på gjøre bilen så optimal og strøken som mulig, fikk teamet endelig testet og kommet i gang med kjøringen siste uken før løpet. For da konkurrentene tjuvstartet sesongen med Romjulsrally, stod Frank Tore selv og teamets mekanikere i garasjen hjemme på Steinberg og bygget bil.

 

I Sigdalsrally var Larsen og Eriksen aldri tregere enn nest raskest. På SS6 Letmolia ble det etappeseier med over 4 sekunder, og det skilte kun 13 sekunder mellom løpets vinner Eyvind Brynildsen og Frank Tore Larsen før den siste etappen.

 

– Vi er veldig fornøyd med andreplass i NM-åpningen og at vi får med oss gode poeng i sammendraget. Det er fint å se at jobben vi legger ned begynner å resultere seg i gode etappetider, forteller Larsen.

 

Her kan man se flotte filmklipp av Frank Tore Larsen i fugleperspektiv:
https://www.youtube.com/watch?v=AkGKIeHfB68

Nå gleder hele Larsen Motorsport seg til å gå løs på nye utfordringer, og tar med seg masse positivt fra Sigdalsrally. Bilen fungerte helt perfekt og teamets logistikk er bra.

 

– Det er fortsatt konkrete punkter vi skal jobbe med å forbedre til Finnskog, avslutter Frank Tore Larsen, som gleder seg til fortsettelsen.

 

Larsen Motorsport takker alle samarbeidspartnere for støtten, Sparebank 1 Modum for flott opplegg rundt løpet på hjemmebane, LMSG-supportere, familie og venner som stilte opp ute på skogen.

 

Neste planlagte løp for Steinberg-duoen er NM-runden Rally Finnskog, lørdag 28 januar. Denne uken skal teamets co-driver Torstein Eriksen til VM-runden Rallye Monte-Carlo for å jobbe som Weather Crew for M-Sport.

 

Foto: Odd Arne Sundhaugen