Larsen vant KNA Rally Grimstad

Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen kjørte inn til totalseier i dagens NM-runde på asfalt, KNA Rally Grimstad.

Larsen og Eriksen var til slutt 8,5 sekunder foran Anders Grøndal/Marius Fuglerud. Begge kjører Ford Fiesta R5. På en tredjeplass fulgte Trond Sveinsvoll/Jørgen Nordhagen i Citroën C3 R5.

Det var Frank Tore Larsen som åpnet med bestetid på første etappe i Grimstad. Det var noe vanskelige forhold med noen regnbyger nå og da som skapte noen utfordringer for dekkvalg.
Andre etappe ble vunnet av Anders Grøndal, og midtveis i løpet hadde han føringen. Men på nest siste etappe kjørte Grøndal i en sjikane og fikk en del skader på sin bil, og dermed var Frank Tore Larsen raskt på plass og sikret seieren.

Best av førerne med tohjulsdrevne biler ble Ola Nore Jr. og Veronica Engan i Opel Adam R2. De endte på 7. plass totalt bak seks R5-biler.
Olav Fredriksen/Ole Thomas Westby ble best av nasjonal-førerne med sin Volvo og tok 8. plass totalt.
EM-fører Valter Chr. Jensen med kartleser Erik Pedersen stilte i veteranklassen med sin Ford Escort RS1800. Det endte med andreplass bak Geir Espeland/Christina Nygård.

 

Komplette resultater HER