Ligger på tredjeplass

K_Johansen_16_05_2
Kenneth Johansen ligger på en delt tredje plass etter første NM-runde, selv om han måtte bryte av kjøringen da han var i ferd med å stille opp til A-finalen. Det kom uvanlige lyder fra girkassen.

Før dette skjedde hadde Kenneth Johansen hatt en strålende helg på Grenland Motorsportsenter, og i de tre første omgangene lørdag kunne han notere seg for tre andre tider, og var dermed direkte kvalifisert for A-finalen.
– Jeg tok avgjørelsen om å bryte av startprosedyren da jeg varmet dekk foran starten i A-finalen. Det kom lyder fra girkassen jeg ikke var trygg på, og med begrenset økonomi var dette ett enkelt valg i stedet for då å risikere et totalt havari på girkassen, sier Kenneth Johansen, som gratulerer Daniel Holten, Erik Svartås og Ståle Hagadokken med pallplassene i løpet.

Likevel ligger Kenneth Johansen nå på en delt tredjeplass, sammen med Ståle Hagadokken, etter første runde. Dette på grunn av den solide kjøringen i de innledende omgangene.
– Alt i alt en god helg der vi fikk til som vi hadde håpet på i de innledende omgangene, og ett godt utgangspunkt for videre satsing i NM.

Neste  NM-runde i rallycross går på Gardermoen 28.-29.mai.