Lindfjord tatt ut til FIA Girls on Track

Anniken Lindfjord har blitt plukket ut som en av kun 16 førere fra hele verden i første runde av FIA Girls on Track – Rising Stars.

Anniken, som ligger på andreplass i Norgescupen i Crosskart Extreme Junior, har blitt plukket ut til første runde som går av stabelen på italienske Franciacorta den 5. til 7. september. Der møter hun 15 andre jenter, og de beste vil gå videre til neste runde.

-Tusen takk til klubbleder Therese Bruer Larsen i NMK Elverum for hjelp med søknaden! Og en stor takk til Norges Bilsportforbund som hjelper oss med forberedelser både før og under samlingen, sier Anniken Lindfjord.

Det er første gang en norsk jente er med i denne konkurransen.

-Flere har søkt tidligere, men dessverre ikke kommet videre. Vi har hatt litt dialog med FIA rundt dette, og det er veldig artig at Anniken nå har blitt tatt ut. Det var en forutsetning at søkerne hadde god erfaring fra karting, og crosskart er jo også karting. Vi ønsker Anniken lykke til i Italia, og gjør nå det vi kan for at hun skal være så godt forberedt som mulig, sier sportssjef i Norges Bilsportforbund, Atle Gulbrandsen.