Lindland klar for finalen i USA

Porsche Mobil 1 Supercup Monza 2016 Roar Lindland (N)

Denne helgen er det klart for årets to siste løp i Porsche Supercup i amerikanske Austin. Roar Lindland er på plass for å forsvare de norske fargene.

 

USA Grand Prix i Formel 1 går denne helgen på Circuit of the Americas utenfor Austin i Texas, og Porsche Supercup er en av supportklassene. I motsetning til tidligere kjøres det to løp denne helgen, og det er også årets to siste løp i Porsche Mobil 1 Supercup. Roar Lindland (38) fra Lyngdal er den eneste norske deltakeren i Austin denne helgen.

 

– Jeg gleder meg veldig til å kjøre i Austin. Jeg har aldri vært der, men jeg har hørt mye bra om den 5,5 kilometer lange banen. Det er en morsom bane, og jeg har forberedt meg ved å se en del inboard-video, forteller Lindland.

 

Roar Lindland ligger på en trettendeplass sammenlagt foran årets to siste løp, og målet er å ta poeng denne helgen også.

 

– Jeg kjører alltid for å ta poeng, og det har gått veldig bra i de siste løpene. Jeg har tatt poeng i de fire siste løpene, så poengplass og kanskje en totalplassering innenfor topp 10 i helgen hadde vært helt maks.

 

Lindland kjører for teamet MRS GT Racing og har Christian Engelhart som teamkamerat. De fire som kjemper om å vinne årets Porsche Supercup er Sven Müller, Matteo Cairoli, Mathieu Jaminet og Michael Ammermüller.
 

Helgens første løp går lørdag klokken 16.00 lokal tid, mens løp to går søndag klokken 11.30 lokal tid. Det er sju timers tidsforskjell til Norge. Lørdagens løp kan sees direkte på både Eurosport1, Viasat Motor og Viaplay klokken 23.00, mens søndagens løp går direkte på de samme kanalene klokken 18.30 norsk tid.