Lindland klar for Porsche Supercup

Roar Lindland fortsetter i Porsche Supercup også i 2020. Men på grunn av koronaviruset er det fortsatt uvisst når sesongen starter.

Roar Lindland er klar til å forsvare sitt gull i ProAm-klassen i Porsche Supercup også i 2020, og fortsetter for det franske teamet Pierre Martinet by Alméras.

-Det er deilig å ha alt klart foran sesongen, og jeg er klar til å forsvare sammenlagtseieren fra i fjor. Teamet og jeg arbeider godt sammen, og jeg er heldig som også i år har fått med meg dyktige samarbeidspartnere, noe jeg er veldig takknemlig for, sier Roar Lindland.

Som teamkamerat får Lindland Porsche Junioren Ayhancan Guven, som er av favorittene til å vinne Porsche Supercup totalt. Mens Roar Lindlands mål er å vinne ProAm-mesterskapet for tredje år på rad.

Nytt fra i fjor er at Lyngdølen i år kun skal satse på Porsche Supercup.

-Jeg har tidligere kjørt i den franske Porsche Cup’en samtidig med Supercup, og de siste par årene har jeg kjørt i Carrera Cup Scandinavia. Det har vært utrolig morsomt å være tilbake, og det er et bra mesterskap med svært høyt nivå. Jeg har vunnet løp og havnet på pallen i dette mesterskapet sammenlagt, men har nå bestemt meg for å kun prioritere Supercupen.

Når årets sesong skal starte er imidlertid uvisst på grunn av koronaviruset. Egentlig skulle årets første løp kjøres sammen med Formel 1 på Zandvoort i Nederland i mai, men både dette løpet og Spania Grand Prix er utsatt. Samtidig er Monaco Grand Prix avlyst. Akkurat nå ser det ut som det første løpet blir på Red Bull Ring i Østerrike så sent som 5. juli, men det kan også bli tidligere ettersom sesongen nå vil endre seg fra opprinnelig plan og at disse løpene kommer inn senere på kalenderen.

-Koronaviruset må vi ta på alvor, og jeg støtter alle avgjørelsene for å forhindre spredning. Samtidig håper jeg at det ikke tar for lang tid før sesongen kommer i gang og at vi får kjørt så mange løp som mulig, men viktigst av alt at ting er tilbake i ett normalt gjenge fortest mulig og om vi er heldige kanskje like fort som det kom, avslutter Roar Lindland.