Even Hvaal, Johnny Sandmo og Mindor Lien vant 2. NM runde

img_5995.jpg2. NM runde i Rallycross gikk av stabelen i NMK Bergens regi på Eikås i strålende sol. I klasse 1 vant Even Hvaal foran Tommy Tesdal med Trond Marthinsen på 3. plass.

I klasse 2 hadde Tom D. Tånevik best utgangspunkt før finalen,  men i en hendelsesrik finale ble det Johny Sandmo som til slutt gikk av med seieren foran Tånevik. Jan Gabrielsen tok den 3. plassen på pallen.

Knut Ove Børseth kom sterkt tilbake denne helgen etter en dårlig start på hjemmebane 1. NM runde. Han hadde beste startsport i A-finalen men heller ikke i denne klassen var det gitt at denne plassen skulle gi 1. plass til slutt. Mindor Lien tok kommandoen fra start og etter overbevisende kjøring utklasset han resten av feltet og kunne til slutt innta den øverste plassen på pallen. 2. plass til til Kurt Inge Espeland med Stian Haugan på 3. plass.

Juniorklassen ble vunnet av Mats Lysen. Lars Øyvind Enerberg og Robin Bakke Andresen fulgte på de neste plassene. Juniorklassen hadde vel denne helgen ny «rekord» med antall deltagere da 7 stk startet i løpet.