Lovende test for Ayla Ågren i USA

a_aagrenusa.jpgBilsportstalentet Ayla Ågren (18) fra Slemmestad og KNA Varna har vært i USA i tre uker for å sjekke ut muligheter i amerikansk racing. Hun har også deltatt på tester, både bak rattet og av mer fysisk karakter.

-Det var et veldig lærerikt opphold. Tre utrolige uker, og jeg reiser snart tilbake igjen for å delta på et kurs og en konkurranse mot andre førere. Der er premien i plass i Formel 2000 neste år, sier Ayla Ågren.

Ayla har i mange år kjørt gokart på toppnivå både her hjemme og ute i Europa, og testet ut formelbil for første gang i Indianapolis i USA.

-Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger fra både teamet Cape Motorsport og fra ABK Sport Management som organiserte det hele. Nå gleder jeg meg til å reise tilbake og være med i konkurransen om en plass i Formel 2000 neste år, sier Ayla.

Ayla Ågren ble testet både i gokart og Formel 2000 i USA, og leverte imponerende tider i begge.

-Aylas kjøring var imponerende. Hun var av de raskeste vi har testet de siste ukene, sier Jonny Baker i ABK Sports Management, selskapet der Anders Krohn er en av medeierne. De har også hatt norske Henrik Furuseth under sine vinger i det siste.