Ludvig Hunsbedt fornøyd med sesongåpningen

l_hunsbedt_11_01.jpgMed nybygget Volvo C30 startet Ludvig Hunsbedt sitt første EM løp for sesongen på Lydden Hill i England. Håpet var og nå en A-finale plass, men det holdt ikke og Ludvig endte som nummer 10 totalt etter at han brøt B-finalen.

– Vi har fortsatt store motorproblemer og har prøvd flere endringer denne helgen og det har til tider fungert brukbart, men jeg er langt ifra fornøyd, sier Hunsbedt.

Med en sjette, sjuende og åttende tid i innledende omganger holdt det til tredje beste startspor i B-finalen og til slutt altså en 10. plass.
Løpet og tidene sett under ett må man si seg meget godt fornøyd med helgens første løp. Med nybygget bil er det ikke uventet med noen runder innkjøring.

– Bra fornøyd fornøyd med løpet og det positive er at bilens kjøreegenskaper er fantastisk gode. Jeg har aldri kjørt en bedre bil og det gjør at jeg har stor tro på Volvoen fremover, sier Ludvig.

Etter teamets målsetting er man i rute og man skal nå ut i nye testrunder foran neste løp i Portugal 14-15 mai.

1. omgang:
Reagerte likt som de andre på startsignal, men stod igjen i starten på grunn for lite motorkraft og havnet bakover i feltet.

2. omgang:
Kaos i starten og Sverre Isachsen ble stående. Rødt flagg av heatet og omstart uten Isachsen. Her gikk Ludvig i tet etter forbikjøring av Walfridsson, etter en runde. Burde hatt en bedre tid og muligens vunnet foran franskmannen Davy Jeanny som vant omgangen. I stedet gikk Volvoen på full speed og Ludvig hektet og gikk opp på to hjul i utgangen av alternativsporet. Tapte en del tid på det.1. Davy Jeanny 2.58.33
2. Liam Doran 2.59.11
3. Toomas Heikkinen 2.59.53
4. Timur Timerzyanov 3.00.05
5. Frode Holte 3.00.15
6. Ludvig 3.00.63.

3. omgang:
?En knalltøff kamp sammen med Frode Holte, hvor Holte trakk lengste strå. I kampens hete punkterte Ludvig i toppen av Devils hill og slo senere Volvoen kraftig i curbsen ved mållinjen. Volvoen fikk store skader og det var usikkert om man i det hele tatt kom til start i B-finalen