Lygnasprinten går som planlagt

NMK Hadeland melder i en pressemelding lørdag at deres rally, Lygnasprinten, vil bli avviklet som planlagt førstkommende lørdag, 6. februar.

 

-Vi har i dag hatt møte vedrørende Lygnasprinten. Det kom i dag nye nasjonale Covid-19 regler, dette åpner for arrangement. Vi har derfor etter mange runder med for og imot bestemt oss for å gjennomføre løpet som planlagt, heter det i meldingen.

Videre i pressemeldingen:
Dette vil selvfølgelig skje etter meget strenge Covid-19 regler hvor avstand, munnbind, og holde seg kun sammen med sin egen kohort er selvsagt !!!

Løpet vil bli uten service, kun mulighet for fører/kartleser til å bytte dekk, montere ekstra lys i avstengt reguleringsområde i tillegg til å fylle bensin.

Mer info om løpet, viktige regler og påbud vil komme i startbekreftelsen onsdag. Denne bør leses grundig av alle deltagere da den vil inneholde en del viktige punkter.

Vi forventer at alle deltagere gjør det de kan for å gjøre dette arrangementet så trygt som mulig.

Hvis smittesituasjonen skulle forverre seg i Norge og det innføres strengere regler igjen, vil løpet kunne avlyses på kort varsel !!!

NMK Hadeland ønsker alle deltagere velkommen til et flott løp på fantastiske vinterveier

PS !!! Det vil ikke bli mulig for publikum å komme inn på etappene under Lygnasprinten. Vi håper alle respekterer dette.

 

Mer info om Lygnasprinten på løpets nettside