Møller gir Østvold sjansen

mollerbilmotorsport1.jpgMøller Bil Motorsport fortsetter å utvikle talenter, og har utnevnt Kenneth Østvold fra Hamar som fast sjåfør på teamet i årets tre siste VLN-løp på Nürburgring.

– Møller Bil er opptatt av å gi unge og flinke personer sjansen, og det gjør vi i stor grad også i vårt racingteam. På hvert løp har vi med nye gjestemekanikere fra ulike Møller Bil-verksteder i Norge, og vi er også med på å utvikle norske racerførere, sier Arne Lorvik i Møller Bil.

Møller Bil Motorsport startet i 2008 med førerne Håkon Schjærin, Roger Sandberg, Atle Gulbrandsen og tyskeren Peter Oberndorfer. Da Sandberg og Oberndorfer ble opptatt med andre oppgaver, tok teamet inn gokartføreren Christian Krognes foran 2010-sesongen.

Nå har Krognes bestemt seg for å kjøre for det tyske teamet LMS i høstens tre VLN-løp, og derfor gir Møller Bil Motorsport Kenneth Østvold sjansen sammen med Håkon Schjærin og Atle Gulbrandsen.

– Både Kenneth og Christian kommer jo fra vårt eget junior-team i gokart, og det er meget gledelig å se hvor godt de utvikler seg. De besitter begge et stort talent og har virkelig stått på gjennom mange år. Kenneth kjørte for oss i 24-timersløpet i juni, og det gikk veldig bra. Derfor får han sjansen nå i høst også, og vi har tro på at vi skal hevde oss godt i løpene denne høsten, sier teamsjef og sjåfør Håkon Schjærin.

Kenneth Østvold kjører fortsatt litt gokart, og ble så sent som i sommer Norgesmester i klassen KZ2.