Mads litt usikker før Rally Polen

andersson_ostberg.jpgEtter to dager med gjennomkjøring gledet Mads Østberg seg som en unge til å sette seg i rallybilen og konkurrere om VM-poeng i Rally Polen. Men etter shake down er han blitt litt usikker.

– Bilen var ikke helt slik jeg hadde håpet på. Vi hadde en test på mandag som vi fikk spolert. I utgangspunktet startet vi med tilsvarende oppsett som i Hellas, men det fungerte ikke særlig bra. Det er glatt her, og bilen sliter med understyring når det er glatt. Vi sleit med det også i vinter, forteller Mads.

Etter tre runder på shake down fikk de justert bilen i riktig retning, men NAF Motorsport Asker og Bærum-føreren regner med at det blir ytterligere justeringer under veis i løpet.

Rally Polen har ikke hatt VM-status siden 1973, og veiene er derfor nye for førerne. Mads beskriver de raske grusveiene som veldig spennende.

– Veiene er utrolig morsomme. Jeg hadde en god følelse etter gjennomkjøringen og føler Jonas (Andersson) og jeg har fått skrevet gode noter. Veiene er raske, og minner litt om en blanding av norske og finske veier, beskriver han.
Nok en gang setter han seg i bilen med mål om å rulle over målrampa søndag med nye VM-poeng i bagasjen.

– Dette har vært et av løpene jeg har håpet å prestere bra i. Lykkes vi må å finne flyten her, kommer vi til å ha det skikkelig gøy i bilen, sier Subaru-føreren, som kommer til å oppdatere bloggen sin på www.madsostberg.no underveis i løpet.