Mads og Jonas vant Rally Finnskog i DS3 WRC

M_Ostberg_15_finnskog2
Årets Finnskogrally ble et fantastisk rally, både for førerne og tilskuerne ute i løpa. Et prikkfritt arrangement, sol fra skyfri himmel, litt kaldt, og bare avbrutt av to korte sekvenser med full snøstorm, gjorde dette til et vinterløp som man gjerne vil ha dem, hver gang.

Med varierte løyper, noen raske, andre mer tekniske, et par med «stuegulv forhold», og andre som hadde såpass med spor at selv Sinsen trikken kunne ha tatt seg en tur innom, fikk førerne nok å bryne seg på.

Mads hadde med seg sitt Citröen Racing team, med fokus på å få full gjennomkjøring før Rally Sweden som går av stabelen neste helg.  Med sine brede WM dekk, fikk han en grundig test på å kjøre på forhold, han kommer til å få i Sverige.
-Vi er nødt til å bruke disse dekkene på vinterløp i WM, da de er klassede – eller påbudt om du vil, forklarer Mads.  Med brede vinterdekk vil de passe til felgene til grusdekkene, som igjen gir en innsparing for teamene. I dag fikk vi både smale spor, og mye løst så dette gav oss masse fin trening, smiler en fornøyd Mads Østberg etter målgang. Mads Østberg og Jonas Andersson stilte utenfor NM klasse, men vant løpet 57,8 sek foran Eivind Brynhildsen med sin Ford Fiesta RRC, som igjen fikk full pott av NM poeng med seg hjem.