Mads + Ola = Sant

O_Floene_15
På fredag kunne han hente trofeet for 3. plass i rally-VM sammen med Andreas Mikkelsen. I dag inngikk Ola Fløene en avtale med Mads Østberg om å kjøre med Ford-føreren i de kommende sesongene.

-Da min tidligere kartleser Jonas Andersson ringte meg med beskjed om at han hadde takket ja til et tilbud fra EVEN Management, for å bli kartleser for Pontus Tidemand ble jeg satt ut noen minutter, jeg innrømmer det. Så satt jeg meg raskt ned med teamet rundt meg, og vi fikk opp en liste med hvem som kunne erstatte Jonas. Heldigvis kom flere gode navn opp på lista. To av dem stilte opp på test og gjorde en veldig bra jobb, sikret meg en god test, noe jeg er veldig takknemlig for. Et annet navn var Ola Fløene, som oppfylte samtlige av de kriteriene vi satt opp for å fylle Jonas plass i kartlesersetet. Jeg er derfor utrolig fornøyd med at Ola og jeg i dag gjorde en avtale om at vi blir et lag i tiden framover. Avtalen er langsiktig. Vi gleder oss til å komme i gang med forberedelsene og ser fram til å kjempe om topp –plassene i årene som kommer, avslutter Mads.
-Jeg har hatt en veldig bra tid som kartleser for Andreas Mikkelsen, og er stolt av de resultatene vi har fått sammen. Jeg er også veldig fornøyd med å ha vært en del av Volkswagen-teamet, som har dominert WRC de siste to årene, fortsetter Ola. Da jeg fikk henvendelsen fra teamet til Mads, ble jeg likevel interessert, fordi min tid som kartleser for Andreas’ er begrenset til ett år, ut 2016 sesongen. Jeg er ikke klar for å gi meg med rally så tidlig, og føler at jeg har mange år igjen på toppnivå. Mads er en av de beste førerne i WRC, som kanskje ikke har sittet i den mest konkurransedyktige bilen de to siste årene. Så for å være helt åpen på det, jeg har lyst til å bli verdensmester, og den muligheten tror jeg er større med en langsiktig avtale med Mads, enn å bli det i 2016 med Andreas, avslutter Ola.

Mads og Ola skal kjøre Ford Fiesta RS WRC for M-Sport i VM i 2016.