Mads Østberg gleder seg til Rally Mexico

M_Ostberg_15_mex1
Så har årets tredje WM-løp satt i gang, og denne gangen er teamene i Leon i Mexico. Kontrastene er store fra de snødekte løypene i Sverige. Nå er det grus, støv, varme og høyden som blir utfordringen. Rally Mexico foregår på de høytliggende veiene i delstaten Guanajuato. Bilene herjer 2 700 meter over havet, når førerne kjemper om den tradisjonelle Rally Mexico-premien: et par cowboystøvler (!)

-Dette er et løp vi liker godt, og vi har alltid hatt bra fart på disse veiene, forteller en fornøyd Mads Østberg fra Mexico. Vi kjenner etappene godt, og veiene passer meg.
-Vi har ikke hatt noe test i forkant, så dette var første gang med den nye bilen på grus.  Derfor har vi brukt shakedown nå i dag (kveld norsk tid) til en test, og det fungerte veldig bra.
-Vi gleder oss, avslutter han.

Løpet startet nat til i dag (fredag), og Mads ligger på en 5. plass etter nattens to etapper.  TV2 sport sender en fyldig dekning av hele løpet gjennom helgen, så her blir det gode muligheter for å få med seg all action fra Rally Mexico for alle.