Mads Østberg klar for Rally Sweden

M_Ostberg_15_swe1
Det er en tent Mads Østberg med kartleser Jonas Andersson som stiller til start i årets Rally Sweden i Karlstad i morgen. Etter en perfekt gjennomkjøring forrige helg på Rally Finnskog stemmer både oppsett og kjørefølelsen.

Med sin Citroen DS3 WRC og Citroen Racing team i ryggen er det ingen tvil om at en plass på pallen som er målsettingen denne helgen.

-Vi har vært på pallen 4 ganger på rad her i Sverige, men ikke stått på toppen, gliser en offensiv og klar Mads Østberg. Vi har hatt en fin gjennomkjøring i går og i dag, og forholdene her er virkelig supre. TV2 Sport sender fra rallyet hele helgen, og det er en ekstra inspirasjon for oss. At rally endelig kan bli «allemannseie» igjen i Norge er utrolig bra og viktig for sporten vår. Rundtomkring ellers i verden er det rundt 800 millioner seere pr løp, så at det er en stor interesse er det ingen tvil om.  Så om man ikke kommer seg ut i løpene, er det fullt mulig å få med seg det som skjer. Første sending er på TV2 sport torsdag kl 21:00, så er det bare å følge med derfra. Dette blir en morsom og spennende helg, det er flere enn oss som har sett for seg seieren i Rally Sweden i år, avslutter en selvsikker Mads Østberg.