Mads Østberg måtte bryte Rally Polen

M_Ostberg_14_POL1
Et møte med en stein sendte lørdag ettermiddag Mads Østberg og Jonas Andersson ut fra Rally Polen. Etter 13 kjørte prøver lå gutta fortsatt på en tredjeplass sammenlagt og lå an til andre beste tid på prøva, da et ublidt møte med en stein på løpets lengste prøve gjorde at de måtte bryte.

Den samme steinen sørget for problemer for flere av de andre førerne. Elfyn Evans ble stående, Jari-Matti Latvala fikk en demper slått opp gjennom panseret, mens både Robert Kubica og Henning Solberg begge punkterte.

Mads Østberg sier:
– Vi var nesten igjennom SS14 da det ble vår tur til å treffe steinen. Den var helt umulig å se og vi fikk ingen forvarsel om at den var der. Resultatet ble at vi fikk slått av et hjul og ødelagt styringen. På grunn av manglende styring ble det vanskelig i neste sving, og det endte med at vi rulla isteden. Når bilen er tilbake på service, kommer teamet til å se på skadene og da avgjøre om det blir Rally2 i morgen eller ikke.

Da uhellet skjedde lå Mads på en tredjeplass, med bare 9 sekunder opp til andre plassen. Kjøringen til da hadde gått strålende, med raskest tid gjennom dagens andre prøve.