Mads Østberg med glimrende avslutning

AUTO - WRC MEXICO RALLY 2014
Rally Mexico er ferdigkjørt, og etter å ha startet med tidsstraff etter uhellet på lørdag, ble det tilslutt en 9. plass totalt for Mads Østberg og kartleser Jonas Andersson. Etter strålende kjøring på løpets første dag, startet de dag 2 på andre plass totalt. Imidlertid gjorde et uheldig møte med en jordvoll at de ble nødt til å bryte dagen, og starte igjen med tidsstraff i dag.

 

– Det var selvfølgelig ergerlig at vi måtte bryte i går, sier Mads. – Men allikevel er det masse positivt å ta med seg. I dag har det fungert veldig bra, det oppsettet vi valgte å kjøre viste seg og være perfekt for forholdene. Skikkelig fornøyd med å kjøre inn til raskeste tid på to av prøvene i dag, og spesielt den lange. Nå tar jeg med meg den erfaringen jeg har fått på grus videre til Rally Portugal, og satser på en pall-plass der!

 

Kun 4 prøver har vært kjørt i dag, men med totalt over 80 km, så har det allikevel vært en både lang og spennende dag. Av de 4 prøvene var Mads raskest igjennom på to av dem, inkludert løpets lengste prøve på nesten 6 mil.

 

Sebastien Ogier vant tilslutt Rally Mexico, foran Jari-Matti Latvala. Thierry Neuville tok tredje plassen. Mads’ team-kollega Kris Meeke måtte bryte på løpets siste prøve etter en avkjøring.

 

Neste løp på kalenderen er Rally Portugal, 3 – 6 april.

 

Resultat totalt Rally Mexico 2014

1. Sebastien Ogier, VW

2. Jari-Matti Latvala, VW +1.12,6

3. Thierry Neuville, Huyndai +5.28,6

4. Elfyn Evans, Ford +6.49,3

5. Martin Prokop, Ford +9.54,4

6. Benito Guerra, Ford +12.57,6

7. Chris Atkinson, Huyndai +15.15,4

8. Mikko Hirvonen, Ford +17.06,8

9. Mads Østberg, Citroën +25.41,6

10. Yuiry Protasov, Ford +28.18,2