Mads Østberg vant i Helsinki

M_Ostberg_14_FIN1
Mads Østberg slo både gamle helter og nye stjerner da han i dag kjørte inn til seier i Helsinki Battle PÅ LØRDAG. Etter å ha slått blant annet regjerende verdensmester Sebastien Ogier og tidligere verdensmester Marcus Grønholm, var det en jublende Mads Østberg som sto igjen som vinner.

– Det er alltid kult å vinne, forteller Mads. – Og dette er jo en perfekt oppvarming for neste ukes Rally Finland. Seieren smaker godt, og den følelsen er god å ta med seg inn i bilen når vi starter Rally Finland. Dessuten er det jo den første seieren jeg tar med Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team!

Under strålende sol og med tusenvis av tilskuere ble ”Helsinki Battle – The legends vs the Stars”, i dag arrangert på havna i Helsinki. De gamle finske rally-legendene Juha Kankkunen, Markku Alen, Tommi Mäkinen og Marcus Grönholm var alle hentet fram og deltok med hver sin WRC-bil. Marcus Grönholm ble den raskeste av legendene, og møtte senere Mads Østberg i en super finale. På laget til de unge deltok Mads sammen med Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala, Mikko Hirvonen, Thierry Neuville og Juho Hänninen.  Helsinki Battle ble kjørt på asfalt, med biler satt opp for grus og med grushjul, på havna i Helsinki. Hver sjåfør fikk to gjennomkjøringer av den 1,6km lange prøven.

Rally Finland starter torsdag 31 juli.